Sari la conținut

Ludovic Orban deschide lista candidaților PNL la Camera Deputaților pentru București

Liderul PNL, Ludovic Orban, va deschide lista candidaților liberali pentru Camera Deputaților la București, a anunțat astăzi acesta, la finalul ședinței conducerii PNL.

Potrivit șefului liberalilor, PNL va depune listele de semnături pe 20 octombrie, urmând ca listele de candidați PNL să fie depuse la rândul lor o zi mai târziu, pe 21 octombrie.

Am hotărât pe data de 20 data depunerii semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor PNL în alegerile parlamentare şi după depunerea semnăturilor la Biroul Electoral Central va urma pe 20 după-amiază şi 21 octombrie depunerea listelor de candidaţi în fiecare circumscripţie electorală. Am stabilit şi alte detalii legate de graficul de campanie, de evenimentele pe care vrem să le organizăm în campanie şi am discutat despre respectarea riguroasă a normelor de protecţie sanitară pe parcursul campaniei, a precizat Ludovic Orban, subliniind că orice ministru care dorește să candideze are „o șansă reală” de a fi pe listă.

Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin și Mircea Banias, foști membri ProRomânia și primiți ulterior în PNL, vot fi cu siguranță pe listele de candidați la alegerile parlamentare ale Partidului Național Liberal, a mai spus Ludovic Orban.

Să ne aducem aminte că Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Mircea Banias au venit într-un moment decisiv în care fără nicio explicaţie liderul Pro România a decis să nu sprijine Guvernul şi voturile lor au fost decisive într-un moment extrem de important pentru România având o contribuţie extrem de importantă la învestirea Guvernului, a explicat acesta.