Sari la conținut

Deschiderea Programului de internship al Guvernului – ediția 2018

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a participat pe 16 iulie a.c. la deschiderea Programului de internship al Guvernului – ediția 2018.

„Cred cu tărie în forța, inteligența și valoarea tinerilor noștri și îmi face plăcere să văd că își doresc să se implice proactiv în viața socială și culturală a țării. Ne bucurăm să avem trei interni care vor avea oportunitatea de a se alătura echipei tinere a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Sperăm ca această experiență să le placă și să îi determine să fie și mai conectacți cu ce înseamnă România și românii atât la nivel intern, cât și internațional”, a subliniat Natalia-Elena Intotero.

Programul Oficial de Internship al Guvernului va oferi tinerilor posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru în administraţia publică centrală și să fie implicați în proiecte care să le permită punerea în practică a cunoștințelor dobândite în cursul anilor de studiu. De asemenea, stagiarii vor participa la discuții și întâlniri de lucru cu miniștri, secretari de stat, specialiști în diferite domenii de competență, precum și la training-uri și workshop-uri tematice. În anul Centenarului, peste 200 de tineri vor lua parte la această inițiativă a Guvernului României.

La ceremonia de deschidere a participat și Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, alături de miniștri, reprezenți ai Parlamentului și ai altor instituții din România.

sursă: mprp.gov.ro