Sari la conținut

Știri de weekend: Protest „cu cântec” la București – Liderii PNL, la Școala de vară TNL – Firea, susținută de mediul cultural, academic și sportiv

 

Pare că toamna a liniștit apele în spațiul politic românesc, care a primit cu un oftat de ușurare aproape palpabil două zile de respiro. Binevenite, ar fi de adăugat: dacă recapitulăm acest weekend, săptămâna care vine nu poate fi ușoară.

Protest „cu cântec” sâmbătă seara în București, la care au participat sute de persoane pentru susținerea diasporei și a acțiunii din 10 august. Davide Martello a susținut pe tot parcursul mitingului un recital de pian.

Personalități din spațiul cultural, academic și sportiv și-au exprimat azi public susținerea față de Gabriela Firea, pentru activitatea sa din cadrul Primăriei Capitalei.

Liderii Partidului Național Liberal s-au aflat în acest weekend la mare, pentru a participa la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal. Președintele PNL Ludovic Orban s-a făcut remarcat prin strigătul de luptă la adresa PSD-ului, care ar trebui, în opinia liderului Opoziției, să primească o „mamă de bătaie” la europarlamentare ca „să le iasă politica din cap”.