Sari la conținut

Serviciile de ambulanță din țară vor primi 420 de autospeciale noi cumpărate cu fonduri europene, până la finalul anului

Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat începerea livrării primelor 300 de ambulanțe achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale” – urmând ca, până pe 17 decembrie, să fie livrate în total 420 de ambulanțe noi către serviciile de urgență din țară.

Alte autospeciale vor ajunge, în primele 6 luni din 2019, la serviciile de ambulanță și SMURD, potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Finalizarea achizițiilor nu se putea realiza fără implicarea colegilor de la IGSU care au derulat toate achizițiile de ambulanțe, inclusiv pentru serviciile de ambulanță. Pe această cale vreau să le mulțumesc și colegilor de la Ministerul Fondurilor Europene și de la Ministerul Dezvoltării Regionale (POR), pentru tot sprijinul acordat!, a scris acesta pe pagina Facebook.

sursă foto: dsu.mai.gov.ro