Sari la conținut

1 Februarie: Alți 2 deputați PSD trec la Pro România – Bădulescu va face luni declarații la Parchet – Răzvan Ștefănescu vrea să candideze la europarlamentare

> Corina Bogaciu, fost deputat PSD, a anunțat vineri că s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România. Bogaciu a demisionat din PSD în noiembrie 2018, unde făcea parte din organizația Ilfov, condusă de Gabriela Firea. Tot vineri a trecut la Pro România și deputatul de Dâmbovița, Oana Silvia Vlăduca. Cu cele două demisii ale lui Mihai Tudose și Georgia Pop sunt 4 demisii din PSD din ultima săptămână, iar majoritatea PSD-ALDE de la Camera Deputaților este afectată.

> Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat astăzi că, în urma declarației pe care o va face luni la Parchetul General, procurorii vor avea informații cu ajutorul cărora ar putea identifica ”dacă sau nu 10 august 2018 a fost creația lui Liviu Dragnea”, sugerând și că jandarmii au fost folosiți fără știrea lor.

> Răzvan Ștefănescu, cel care deține autoturismul înmatriculat în Suedia cu numărul ”M..E PSD” dorește să candideze ca independent la alegerile europarlamentare din mai, afirmând că vrea să se implice ”mai mult” pentru îmbunătățirea situației din România. Pentru a putea candida, un independent trebuie să strângă 100.000 de semnături.