Sari la conținut

PNL respinge definitiv ideea dezbaterii. Raluca Turcan: Adevărata dezbatere e față-n față cu românii

După ce Viorica Dăncilă a lansat, în ultima zi de campanie electorală, o nouă invitație la dezbatere adresată președintelui Klaus Iohannis, vicepremierul Raluca Turcan a atacat dur ideea unei întâlniri față în față a celor doi candidați. Potrivit acesteia, președintele în funcție a fost în toată țara alături de români, în timp ce Viorica Dăncilă nu are curajul de a se prezenta în fața cetățenilor.

Klaus Iohannis a fost în toată țara alături de români, în timp ce Viorica Dăncilă face conferințe exact pe scena unde PSD a orchestrat cele mai grave abuzuri: în Parlament.

După ce și-a bătut joc de această instituție și a subordonat-o unui comportament de tip infracțional, PSD și Viorica Dăncilă vor dezbateri ”democratice” în incinta legislativului. De ce candidata PSD nu iese în stradă, de ce nu merge printre oameni? Pentru că nu are curaj. Îi este frică să dea ochii cu oamenii! Românii nu au uitat cum, pe 10 august, la ordinul PSD, au fost gazați și bătuți mii de oameni în Piața Victoriei, nu au cum să ignore modificările la legile justiției prin care PSD a golit pușcăriile de infractori și a pus în pericol siguranța românilor. Nu au cum să ierte ordonanțele prin care au crescut costurile facturilor și cum Dăncilă a îndatorat țara pentru a mulțumi clientela de partid.

Adevărata dezbatere, afirmă Raluca Turca, este față-n față cu românii și acesta este motivul pentru care, în opinia acesteia, alegerea românilor în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale va fi Klaus Iohannis.

Aceasta este adevărata dezbatere: față-n față cu românii! (…) Peste tot în țară, oamenii vor să-i vorbească Președintelui, să facă poze, să îl încurajeze, să-i pună întrebări și să dezbată lucruri importante pentru țară. (…) Românii nu pot fi mințiți și nici cumpărați cu 100 de lei. Românii vor o țară europeană, o țară în care legea să fie egală pentru toți, nu una în care legile să servească doar interesului de partid, așa cum a făcut PSD în ultimii ani. Tocmai de aceea, în turul 2, alegerea românilor va fi Klaus Iohannis, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Sursă foto: facebook.com/RalucaTurcan