Sari la conținut

Andrei Caramitru, către PNL: Va veni și apocalipsa voastră

Andrei Caramitru, renumit pentru ieșirile online savuroase și extrem de critice, a atacat astăzi PNL pentru decizia de a colabora cu Mihai Chirica, primarul Iașului, la alegerile locale.

Inteligenții de la peneleu. Dacă tot il iau pe Chirica la ei. Bre – luați și pe Firea. Ca s-a certat cu Dragnea și ceva voturi aduce. Și luați și Organizația PSD Teleorman. ma rog nu s-au certat cu Livache. Dar se dezic dacă le cereți. Si aduc voturi!!!! Sigur 60% va aduc acolo. Hai mai băieți. Hai cu fuziunea cu PSD ce naiba. Ca sunteti prieteni cu Ciolacu, cu Tudose, cu Ponta, cu toți ce naiba. Ca e chin altfel. Hai cu feseneul useleul 2020. Hai un pic de curaj. și după Închideți Internetul. Ce naiba – si chinezii și rușii și turcii au făcut-o. E ușor. Și gata ați rezolvat-o. Realitatea e – credeți voi că ați rezolvat ceva, strategi de 2 bani. Cu creier de babuin. Va veni și apocalipsa voastră. E doar o problema de timp. Plus minus 2 ani, a scris Caramitru pe Facebook.

Reamintim că, deși nu este încă oficial anunțul colaborării dintre Chirica (ex-PSD) și PNL, primarul Iașului a anunțat că drumul său politic va continua alături de președintele Klaus Iohannis.