Sari la conținut

Cîțu: Dublarea deficitului bugetar în creștere economică de către PSD, „un gest criminal”

Între 2017 și 2019 Guvernul social-democrat a dublat deficitul bugetar deși România traversa o perioadă de creștere economică peste potențial, acuză ministrul liberal al Finanțelor, Florin Cîțu, potrivit căruia, prin creșterea deficitului, PSD a „distrus” economia țării.

Iresponsabilitatea găștii lui Dragnea susținută de Călin Popescu Tăriceanu și alții era evidentă și am semnalat-o din primul moment. În FIECARE an, fară excepție, au TĂIAT banii de la investiții pentru a crește chetleuielile neproductive și a umple buzunarele baronilor locali.

Guvernarea Dragnea-Tăriceanu a votat legi fără sursă de finanțare care au dus cheltuielile cu salarii și ajutoare sociale la peste 80% din venituri fiscale + contribuții!!! Asta a fost guvernarea socialistă.

Tot grupul infracțional condus de cei doi a votat TVA defalcat care a bulversat tot sistemul economic, OUG 114 care SUPRATAXA TOATĂ economia, suprataxarea contractelor part time (adică te impozitau chiar daca nu lucrai), supraacciza la combustibil care a dus la EXPLOZIA prețului la combustibil și implicit a inflației în economie, a scris ministrul Finanțelor pe pagina Facebook.

Florin Cîțu precizează că mare parte dintre măsurile adoptate de PSD au fost corectate de la începutul anului, alte modificări urmând să fie făcute în perioada următoare.

Dar cel mai important lucru este să scăpam Romania de PSD și lacheii lor din Parlament, subliniază liberalul.