Sari la conținut

USR nu va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Parlamentarii USR vor vota împotriva moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva guvernului Orban, reprezentanții formațiunii politice acuzând social-democrații de o lipsă de responsabilitate care „devine astăzi criminală”.

În plină criză de sănătate publică, PSD vrea să lase România fără Guvern. Astăzi, PSD a depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului, în vreme ce România a ajuns la peste 70.000 de cazuri de COVID-19 și peste 3000 de persoane decedate din cauza virusului de la declanșarea pandemiei. Lipsa de responsabilitate a PSD devine astăzi criminală, arată membrii USR într-un comunicat de presă.

PSD nu a învățat din „dezastrul” ultimelor 3 guverne social-democrate, adaugă reprezentanții Uniunii, care susțin că nici nu e sănătoasă dărâmarea guvernului în plină pandemie, nici nu e logică, dat fiind că mai sunt 3 luni până la alegerile generale.

Cum ar putea fi sănătos pentru țară să dai jos guvernul în plină pandemie?! Și care e logica să dai jos guvernul acum, când mai sunt doar 3 luni până la alegeri?! PSD nu a învățat nimic din dezastrul lăsat în urmă de cele 3 guverne ale lui Dragnea. România nu se va face bine până când nu vom scoate definitiv hoția din politica românească, adaugă reprezentanții formațiunii politice.