Sari la conținut

Ministerul Educației a fost ținta unui atac cibernetic | Hackerii au afișat un mesaj adresat elevilor pe site-ul web al Ministerului

Site-ul Ministerului Educației a fost spart, iar hackerii s-au adresat elevilor printr-un mesaj în care criticau sistemul de învățământ.

Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de ***, într-un mediu și mai de *** arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat. Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați, au opinat făptașii pe site-ul instituției.

Ministerul a transmis că nu au fost compromise date confidențiale, site-ul conținând doar date publice și de informare a cetățenilor.