Sari la conținut

Sebastian Burduja: Trebuie să fim foarte atenți la câți angajați de la stat dau randament și câți nu

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja (PNL), fost ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, a declarat că fiecare instituție de stat ar trebui să-și evalueze cu atenție personalul, pentru a stabili care dintre angajați își îndeplinesc îndatoririle în mod responsabil și care nu.

M-aş uita foarte atent la angajaţii de la stat, câţi livrează, câţi nu livrează. (…) Cred că fiecare minister, fiecare agenție, fiecare instituție de nivel național și local trebuie să își facă o analiză foarte atentă, să vadă câți oameni livrează cu adevărat în interesul cetățenilor români. Aș evalua foarte bine pe de o parte posturile vacante, pe de altă parte exact ce livrează fiecare. Aș spune că este o analiză firească, a explicat ministrul Energiei.

Declarațiile acestuia coincid cu informațiile ajunse în mass-media potrivit cărora prim-ministrul Ciolacu ar pregăti o restructurare a aparatului administrativ bugetar, care ar urma să înceapă cu eliminarea a 200.000 de posturi bugetare neocupate, potrivit G4media.ro și altor publicații.

Imagine – Facebook/SebastianBurduja.