Sari la conținut

Stagiu de Internship la MFP și ANAF

Ministrul Finanțelor Publice, dl.Eugen Teodorovici, a dat astăzi startul stagiului de Internship la MFP și ANAF, în cadrul unei întâlniri interactive, organizată la sediul ministerului.

Cei 19 stagiari vor încerca timp de două luni să se familiarizeze cu administrația publică centrală și vor avea ocazia să aplice practic cunoștințele acumulate în perioada studiilor.

„Sper să profitați din plin de această perioadă în care vom fi colegi. Sunt sigur că această experiență vă va ajuta indiferent de cariera voastră profesională, mai ales dacă doriți să profesați în administrația publică. Eu sunt un exemplu că se poate să începi de jos, cu multa muncă, ambiție si fără compromisuri să ocupi diferite funcții de conducere și, de ce nu, chiar ministru. Vă asigur de tot sprijinul meu și de toată disponibilitatea ori de câte ori simțiți nevoia unui sfat sau a unei păreri avizate”, le-a spus stagiarilor ministrul finanțelor publice, dl.Eugen Teodorovici.

Macroeconomia, Codul fiscal și soluționarea contestațiilor sunt câteva dintre domeniile în care stagiarii își vor desfășura activitatea în cadrul Programului de Internship.

sursă: mfinante.ro