Sari la conținut

MFP plătește ultima dobândă anuală, bonusul de dobândă pentru 100 de câștigători și valoarea nominală pentru titlurile de stat FIDELIS din 2016

Ministerul Finanțelor Publice va efectua în 6 august 2018 ultima plată de dobândă anuală în valoare de 2,15 RON/obligațiune, de rambursare a valorii nominale de 100 lei/obligațiune și a bonusului de dobândă pentru 100 de persoane selectate prin tragere la sorți, aferente titlurilor de stat FIDELIS emise în anul 2016.

În 3 august, 100 de deținători de titluri de stat, persoane fizice, vor fi selectați, prin tragere la sorți, pe baza CNP-ului, pentru a primi un bonus de dobândă în valoare de 1.000 de lei. Lista câștigătorilor va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice.

Depozitarul Central S.A va asigura distribuirea sumelor reprezentând dobânzi, rambursări ale valorii nominale și a bonusului de dobândă către deținătorii titlurilor de stat. Plățile vor fi făcute în contul de brokeraj pentru clienții care au instrumentele în contul unui Intermediar, prin transfer bancar în conturile înregistrate în sistemul Depozitarului Central sau în numerar, la ghișeele agențiilor Băncii Comerciale Române S.A., în calitate de Agent de Plată, pentru cei care nu au un IBAN înregistrat la Depozitarul Central. Sumele de bani mai mari de 10.000 de lei se vor vira numai prin transfer bancar în conturile comunicate de investitori.

sursă: mfinante.ro