Sari la conținut

MRP a lansat cea de-a doua etapă a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a lansat la începutul acestei săptămâni cea de-a doua etapă a Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!”, ce are drept scop informarea românilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când decid să lucreze, să studieze sau să se stabilească peste hotare.

Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Municipiului București în prezența secretarului de stat din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, Victor Ionescu, comisarului-șef de poliție, Maximilian-Axel Nicolae, directorul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, prefectului municipiului București, Speranța Cliseru și a reprezentanților Primăriei Generale a municipiului București.

Campania se adresează adulților, cu precădere muncitorilor sezonieri și se va derula în perioada august-septembrie în toate județele țării. Prima etapă, dedicată tinerilor interesați să studieze sau să lucreze în străinătate, s-a desfășurat în perioada mai-iunie.

sursă: mprp.gov.ro