Sari la conținut

Toma Petcu (ALDE), despre legea offshore: Se fac modificări substanțiale, ce ridică serios problema dacă această lege poate fi implementată

Toma Petcu, vicepreședinte ALDE și membru al Comisiei de industrii, a declarat astăzi într-un comunicat de presă că proiectul legii offshore modificat în Camera Deputaților a ajuns în Comisia de industrii cu o oră înainte de vot, motivând solicitarea de amânare a votului pe lege cu o săptămână prin prisma nevoii de a analiza atent schimbările propuse.

Se fac modificări substantiale, care, din punctul nostru de vedere, ridică serios problema dacă această lege poate fi implementată. (…) Noi am solicitat un lucru foarte simplu: dorim o amânare de o săptămână prin care să avem timp să analizăm și noi aceste puncte, pentru că era evident că nu aveai cum într-o oră să te pronunți pe toate aspectele și toate modificările. Cred că aproape fiecare articol din lege a fost modificat. Aici cred că avem nevoie de dezbatere. Plus, erau foarte multe amendamente depuse.

Și noi suntem susținători ca statul să câștige cât mai mult. Dar este foarte important în același timp să avem o analiză serioasă pe o asemenea lege, o analiză importantă.

Categorii

Ştiri

Etichete