Sari la conținut

Florin Roman (PNL) îi stă în coaste lui Dan Barna: Fără contracte cu statul în funcții publice

Florin Roman

Războiul dintre PNL și USR-PLUS care se dă pe terenul prezidențialelor din toamnă devine tot mai evident. Florin Roman ripostează la atacurile tot mai directe ale lui Dan Barna la adresa lui Klaus Iohannis printr-o nouă campanie: Fără contracte cu statul în funcții publice, cu dedicație specială pentru liderul USR, „un mare iubitor al contractelor cu statul”.

În calitate de deputat, am depus un proiect de lege, prin care candidații la alegerile prezidențiale, parlamentare, europarlamentare și locale se angajezează sub propria semnătură că nu vor derula contracte cu statul. (…) Am solicitat procedura de urgență pentru ca legea să fie aplicată încă de la alegerile prezidențiale, a scris Florin Roman pe Facebook.

Acesta amintește de susținerea acordată campaniei USR, Fără penali în funcții publice, și își exprimă speranța că Dan Barna, „un mare iubitor al contractelor cu statul”, să o susțină la rândul său.

Am semnat initiativa civică “Fără penali în funcții publice” și o susțin. Sper ca și dl Dan Barna, un mare iubitor al contractelor cu statul să se decidă ce vrea: ori politică, ori afaceri cu statul? Îl invit să susțină acest proiect de lege alături de USR-PLUS pentru însănătoșirea vieții publice. Atât pe domnia sa, cât și pe domnii Ghinea, Pâslaru sau Voiculescu care au îmbinat funcția publică de contracte cu statul, încheie acesta.

Sursă Foto: facebook.com/florin.roman.14