Sari la conținut

Ludovic Orban, război total cu PSD, „ o adunătură de parveniţi, inculţi şi disperaţi”

După ce PSD a anunțat că depune plângere penală împotriva liberalilor care au susținut că cifrele bugetare au fost falsificate, Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că susține declarațiile acestora.

Anunț în calitate de președinte al Partidului Național Liberal că susțin toate declarațiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare de către actuala guvernare. Va fi ocazia perfectă pentru a demonstra în justiție nu doar că reprezentanții actualului Guvern au mințit fără scrupule în legătură cu dezastrul economic pe care l-au produs, dar că faptele acestor ageamii se află în contradicție cu legile în vigoare, a transmis Orban într-un comunicat de presă.

Acesta critică puternic anunțul PSD cu privire la înaintarea unei plângeri penale, susținând că, în loc să se preocupe de actul guvernării, social democrații se ocupă de plângeri penale.

Reflexul comunistoid al PSD de a închide gura celor care spun lucrurilor pe nume, prin ameninţare şi încercări de intimidare cu plângeri penale, arată adevărata faţă hâdă a acestui grup de indivizi, care a încetat să mai fie un partid politic. PSD a ajuns azi doar o adunătură de parveniţi, inculţi şi disperaţi, care îşi caută cu exasperare salvarea personală. După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un duşman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce să le pună căluşul în gură celor care vorbesc, adaugă liderul PNL.

Nu în ultimul rând, Ludovic Orban afirmă că proiectul de rectificare bugetară este un artificiu menit să ascundă realitatea unei situații bugetare „dezastruoase”, care va duce România într-o situație economică dificilă.

Cei care ar trebui să sufere consecinţe penale nu sunt colegii mei, care spun adevărul, ci tocmai cei din PSD, care mint cu neruşinare cu privire la bugetul de stat, care au făcut praf finanţele ţării, şi sunt convins că vor plăti pentru nota de plată pe care o pun pe umerii noştri şi ai copiilor noştri, încheie președintele liberalilor.

Sursă foto: facebook.com/pnl.ro