Sari la conținut

Pro România și-a luat un angajament ferm pentru a semna moțiunea de cenzură, afirmă Raluca Turcan

Există un angajament ferm pe semnarea moțiunii de cenzură din partea Pro România, a declarat astăzi prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, care a precizat că liberalii au discutat cu toate partidele de opoziție și cu reprezentanții minorităților despre susținerea căderii Guvernului.

Astăzi, după întâlnirea cu cei din Pro România, putem spune că din partea acestora există angajament ferm pe semnarea moţiunii de cenzură. De asemenea, după aceste angajament şi după această discuţie vom relua discuţia cu cei din ALDE. Le vom pune la dispoziţie textul care a fost deja armonizat cu colegii de la USR şi PMP, astăzi urmând să primim propunerile de la UDMR şi vom depune moţiunea de cenzură cu încrederea că toate delimitările publice se vor concretiza în vot împotriva acestui guvern, a spus Raluca Turcan astăzi în Parlament.

Potrivit acesteia, există „semnale favorabile” în acest sens și din partea ALDE.

Semnalele au fost favorabile. O să reluăm discuţia cu ei şi eu sper că delimitarea publică se va concretiza şi în acţiunea parlamentară, a adăugat aceasta.

Moțiunea de cenzură devine încet-încet o certitudine, potrivit declarațiilor Ralucăi Turcan, care precizează faptul că șansele ca restructurarea Guvernului să treacă de votul Parlamentului sunt foarte mici.