Sari la conținut

Victor Ponta, spumos: Dincolo de „gândacii” de Bruxelles să nu uităm de „gândacii” din România

Victor Ponta critică intenția Guvernului Orban de a anula toate procedurile propuse în timpul guvernării PSD pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași, fiind pesimist cu privire la performanțele României din următorii doi ani în ce privește construcția de autostrăzi.

Liderul ProRomânia face o trecere în revistă a pașilor făcuți (sau nu) de țara noastră în ultimii 8 ani, acuzând că, din 2016 până în prezent, nu au fost lansate lucrări noi – situație care va continua, susține acesta, până în 2022.

În 2014 trebuia să semnăm Comarnic – Brașov – și a sărit Băsescu să ne reclame la DNA (în 2005 tot el a blocat Autostrada “Transilvania”) / în 2015 am scăpat de Băsescu și a apărut Madam Gorghiu („spaima copiilor”) și iar ne-a făcut plângeri / am ajuns în 2020 și Guvernul PNL „Orban” a anulat de tot toate procedurile de până acum – deci mai repede de 18 luni este absolut imposibil să începem o licitație; mai repede de 3 ani este imposibil de semnat un contract de execuție; mai repede de 6 ani este imposibil să inaugurăm măcar 1 km de autostradă!

În 2012 – 2015 am terminat eu 350 de km (începuți de Tăriceanu și Boc) / tot ce se mai lucrează acum în România a fost început de Miniștrii Rus și Sova (nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită în România)! Din 2016 până azi ZERO lucrări noi – acum sunt sigur că 2021-2022 vor fi tot zero! a scris liderul ProRomânia pe pagina Facebook.

Victor Ponta afirmă că, dincolo de blocajele create de Comisia Europeană, oamenii din România sunt cei care contribuie la lipsa de autostrăzi:

Dincolo de „gândacii” de Bruxelles să nu uitam „gândacii” din România care au blocat și blochează în continuare dreptul absolut al românilor de a lega Bucureștiul de Transilvania și Moldova! a completat Victor Ponta.