Sari la conținut

PNL nu vrea să renunțe „sub nicio formă” la cota unică de impozitare

Partidul Național Liberal apără cota unică și nu va renunța sub nicio formă la ea, a declarat premierul Ludovic Orban după participarea la Adunarea membrilor Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

PNL apără cota unică. Este una dintre măsurile liberale cele mai importante, care au avut efecte extrem de favorabile pentru România şi nu renunţăm sub nicio formă la cota unică, potrivit prim-ministrului.

Ludovic Orban a fost secondat de vicepremierul Raluca Turcan, care a scris, într-o postare pe rețelele sociale, că PSD vrea să îi pedepsească și să îi taxeze suplimentar pe românii care muncesc prin impunerea unei cote progresive de impozitare, cota unică, o măsură liberală, valorizând munca și sprijinind interesele angajaților productivi.

Cota unică valorizează munca şi sprijină interesele angajaţilor productivi – cine câştigă mai mult plăteşte deja la stat mai mult. Din când în când, PSD se mai gândeşte cum să îi pedepsească şi să îi taxeze suplimentar pe românii care muncesc. Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de PSD 2 şi PSD 3, vrea impozitarea progresivă a veniturilor românilor! Se confirmă din nou că PSD este partidul care inventează taxe şi impozite şi care îi pedepseşte pe cei care muncesc şi care aduc plus-valoare în economie. Dar PSD şi sateliţii nu au cum să înţeleagă: sunt praf economic şi toate acţiunile lor din timpul guvernării dovedesc acest lucru, a precizat Raluca Turcan.