Sari la conținut

ALDE: Turcan, vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL

Partidul ALDE condus de Călin Popescu Tăriceanu critică dur declarațiile vicepremierului Raluca Turcan, care a spus că Guvernul va rămâne la creșterea cu 20% a alocațiilor chiar dacă CCR nu va da câștig de cauză Executivului, care nu sprijină dublarea acestora.

ALDE acuză că, pentru partidul de guvernământ, „nu mai există lege sau decizie în țara asta pe care să o respecte și să o aplice” și susține că Raluca Turcan este „vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL”.

Guvernul #PNL crede că poate face absolut tot ce dorește. Și, din păcate, vedem că li se permite să joace în picioare legile țării, Constituția, deciziile #CCR.
Dna Turcan este exponentul cel mai bun al nepăsării față de legislația din România. Dna Turcan este vioara numărul 1 a propagandei galbene a PNL, o doamnă care își manifestă prin fiecare ieșire publică disprețul față de #copii, de #pensionari, de toți românii care nu sunt alături de PNL.
Un Guvern care nu respectă legile, deciziile CCR nu are ce căuta în fruntea țării. Din păcate, acest lucru nu e înțeles de toată lumea, mai ales de parlamentarii cumpărați de PNL, care au făcut posibil ca acest Guvern să continue să existe, au scris reprezentanții ALDE pe pagina Facebook a formațiunii politice.