Sari la conținut

Liderul PMP, despre „Dreapta Unită” strâmb: Marea bătălie electorală e între PNL și USR

Atacurile dintre PNL și USR, partidele care s-au unit în vederea alegerilor locale și viitoarei guvernări, arată că marea bătălie electorală se dă între cele două formațiuni politice de dreapta, susține liderul PMP, Eugen Tomac, într-un post intitulat ‘Despre „Dreapta Unită” strâmb’.

Potrivit acestuia, PNL și USR „se luptă pe viaţă şi pe moarte” în mai multe județe din țară în alianțelor electorale încheiate, uitând și de interesele cetățenilor și de „inamicul politic” PSD:

Atacurile reciproce între PNL și USR din ultimele zile cu privire la traseismul politic şi colaboraţionismul cu PSD ne arată că marea bătălie electorală este, de fapt, între cele două.
La Alba, Constanţa, Iaşi, Timiş și multe alte județe, cele două partide se luptă pe viaţă şi pe moarte, ceea ce nu face decât să evidenţieze ipocrizia absolută de care au dat dovadă la Bucureşti.
De altfel, alianţele electorale între PNL şi USR de la nivel local n-au nimic în comun cu interesul cetăţenilor. Singurul lor scop este de a salva scaunele unora sau a altora în interiorul partidelor sau în perspectiva alegerilor parlamentare.
Această luptă surdă demonstrează că ambele partide au uitat că PSD este inamicul politic, deţinând cel mai mare număr de primari şi preşedinţi de CJ în țară. PNL şi USR par să nu realizeze frâna uriaşă pe care o reprezintă baronii roşii în dezvoltarea anumitor zone din ţară pe care le controlează samavolnic de 30 de ani, a scris Tomac pe pagina Facebook.