Sari la conținut

De ce minte Ciucu?

Ciprian Ciucu minte de două ori atunci când își justifică decizia de a nu mai oferi anul acesta luminițe de Crăciun locuitorilor Sectorului 6, acuză jurnalista Narcisa Iorga, potrivit căreia noul primar PNL nu spune adevărul nici când susține că fosta administrație ar fi cheltuit 500.000 de euro pe instalația de Crăciun de anul trecut, nici când promite că ar putea folosi banii de iluminat pentru a construi grădinițe și creșe sau a asfalta străzi.

Las la o parte minciuna cu privire la prioritizarea sumei de 500.000 de euro (…) Alta e minciuna, gogonată și inexplicabilă: prețul instalației de Crăciun de anul trecut a costat primăria sectorului 6 nu 500.000 de euro, ci 530.950 de lei. Așa reiese din contractul de pe SEAP (…), scrie jurnalista pe pagina Facebook.

sursă: Facebook/Narcisa Iorga

530.000 de lei au fost cheltuiți de Municipiul Sibiu doar pentru bradul din centrul orașului, adaugă Narcisa Iorga, precizând că suma totală plătită de Primăria Sibiu pentru iluminatul festiv în 2019 s-a ridicat la 1,4 milioane de lei, de trei ori mai mult decât în sectorul 6, care s-a dus la o firmă ce aparține fiicei unui fost parlamentar PNL.

E o problemă gravă dacă Ciprian Ciucu e pus în situația de a plăti de patru-cinci ori mai mult pe instalațiile de anul acesta, comparativ cu anul trecut, când serviciile au fost achiziționate de primarul PSD Gabriel Mutu de la firma fiicei unui fost parlamentar PNL 🙂 Da, așteptăm cu toții ca Ciprian Ciucu să facă achiziții transparente și cu prețul corect, dar în niciun caz soluția nu stă în minciună.

Mă uimește Ciprian Ciucu. A consumat ani din viață luptându-se cu minciuna celor de la PSD și cu politica acestora de a cheltui excesiv pe lucruri lipsite de importanță. Tocmai pentru aceste motive, a fost votat și așteptările locuitorilor sectorului 6 din partea lui sunt uriașe. Nu înțeleg de ce a decis să-și înceapă mandatul cu un populism demn de Oprea-teresul național, a adăugat jurnalista.

Categorii

Local, PNL, PSD, Ştiri

Etichete