Sari la conținut

PSD vrea să-i cheme la raport pe Florin Cîțu și Vlad Voiculescu

Social-democrații au cerut astăzi Camerei Deputaților să-i invite în plen pe premierul Florin Cîțu și pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, pentru a da explicații cu privire la bugetul de stat pentru anul 2021 și la starea spitalelor din țară.

Dacă prim-ministrul este așteptat în Parlament între 15-19 februarie, ministrul Sănătății este invitat în perioada 8-12 a lunii curente.

Am depus la Biroul permanent, în conformitate cu art. 207 din Regulamentul Camerei, o solicitare, în cadrul ‘Orei prim-ministrului’, undeva în perioada 15 – 19 februarie să-l invităm pe prim-ministru. Tema dezbaterilor va fi ‘Bugetul tăierilor – moartea economică a României (…)

am depus la Biroul permanent o solicitare ca domnul ministru Vlad Voiculescu să vină la ‘Ora Guvernului’ în perioada 8-12 februarie. Tema pentru care îl invităm este situaţia spitalelor din România în ceea ce priveşte măsurile preventive, gestionarea şi managementul riscului în saloanele în care sunt amplasate sau utilizate instalaţii de furnizare oxigen pentru pacienţi, a declarat Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, în plenul Camerei Deputaților.

Imagine – Facebook/AlfredSimonis.