Sari la conținut

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului are în plan 12 programe pentru sprijinul IMM-urilor și al companiilor din turism

Pentru acest an se intenționează lansarea în dezbatere publică a 12 programe care să vină în sprijinul IMM-urilor și al companiilor din turism, a anunțat astăzi ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, prezent la Brașov pentru o întâlnire de lucru la care au participat membri ai Parlamentului României, reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi ai mediului de afaceri din această zonă.

Îmi doresc să întăresc dialogul social cu toţi participanţii din cadrul acestor întâlniri pentru conceperea de programe şi proiecte care să ducă la dezvoltarea destinaţiilor turistice atractive şi a unui mediu antreprenorial competitiv pe termen lung, funcţional, din toate punctele de vedere. Astfel, îmi doresc ca anul acesta, pe lângă plata tuturor măsurilor restante, să punem în dezbatere 12 programe care să aibă grupuri ţintă bine definite şi ale căror rezultate să vizeze în primul rând sustenabilitatea. De la programe precum StartUp Nation pentru tineri, până la investiţii pentru domeniul schiabil, suntem în acel punct al dialogului social în care trebuie să definim clar politicile publice care vor sta la baza creării noilor linii de finanţare, naţionale sau europene. Domeniul turismului este unul strategic, iar acest lucru trebuie să se reflecte şi în alocările bugetare pe care acest minister le va gestiona, a declarat Constantin-Daniel Cadariu în cadrul unui comunicat de presă remis redacției.

Imagine – Facebook/Constantin-DanielCadariu.