Sari la conținut

Mircea Drăghici: Gânduri bune la final de săptămână

Trebuie să încep prin a spune că toate informațiile apărute în spațiul public despre scrisoarea semnată de mai mulți lideri ai PSD, care are drept scop înlăturarea de la șefia partidului a lui LIVIU DRAGNEA, sunt false. Sunt adevărați, însă, cei care încearcă destabilizarea partidului, din interior sau din exterior. Sunt adevărați cei care cred că, prin lansarea unor astfel de informații, vor reuși să creeze breșe în interiorul partidului. Nimic mai fals.

Cei care încearcă destabilizarea PSD din exterior sunt mulți și aici nu e nicio noutate. PSD este cel mai puternic partid din România și asta poate supăra pe mulți.
Însă sunt indivizi care încearcă destabilizarea partidului din interior, iar aceștia nu pot fi numiți PSD-iști adevărați. Cei care se lasă influențați de factori externi cu siguranță nu împart aceleași convingeri și ideologii cu noi. Ei sunt importanți atâta timp cât partidul este unit și este la guvernare, atâta timp cât ei aplică planul de guvernare. Fără PSD și fără planul care a adus partidul în fruntea Guvernului ei devin istorie.

Toți cei care cred că din interior obțin mai mult de la partid pe fondul unor nemulțumiri personale sau a unor inputuri externe exercitate agresiv de factori externi asupra lor nu realizează că, prin dărâmarea liderului și a puterii de unitate a partidului, atât dorințele care le creează frustrările cât și importanța lor în fața factorilor externi devin istorie.
Din 2009 Liviu Dragnea a fost Secretar General al PSD, el a dus mai departe munca grea de a ține partidul unit, de a duce partidul cât mai sus, așa cum au făcut și Titus Corlățean, Miron Mitrea și Victor Hrebenciuc. S-a implicat activ în fiecare campanie electorală încă din 2005. A fost șeful de campanie al PSD la alegerile pentru Parlamentul European din noiembrie 2007.
LIVIU DRAGNEA a fost ales de 500.000 de membri PSD!

Nimeni nu vrea schimbarea unui președinte ales de toți, în Congres și nu în Comitet Executiv.
Cel care a stat în hala motoarelor, îmbrăcat în salopetă, murdar de ulei ars este LIVIU DRAGNEA!
Lucrurile se uită ușor!
Eu aș vrea să ne reamintim împreună că LIVIU DRAGNEA nu a ajuns aici peste noapte, ci prin muncă, tenacitate… a urcat treaptă cu treaptă!
Aș vrea să ne reamintim cine suntem noi și de ce suntem aici!
Aș vrea să ne reamintim ce suntem noi, ÎMPREUNĂ!
Doar ÎMPREUNĂ putem să ducem la capăt planul cu care am câștigat încrederea a milioane de români!

Eu nu vreau să dezamăgesc! VOI?

Categorii

PSD

Etichete