Sari la conținut

Andreea Cosma: Am făcut un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi

Mai mult, deputatul PSD este martor într-un alt dosar deschis împotriva fostului procuror-șef al DNA: Informațiile au fost dezvăluite în cadrul unei emisiuni TV în care deputatul PSD Andreea Cosma a fost invitată în ziua primirii sentinței de 4 ani de închisoare cu executare în primă instanță.

Decizia Înaltei Curți a fost dată de către judecătorii Horia Şelaru şi Francesca Vasile pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul Ciuperceasca.

„Condamnarea mi-a fost dată de un alt fost procuror DNA, președinte de complet, după ce dosarul a fost instrumentat la DNA Ploiești”, a declarat Andreea Cosma, arătând că dosarul său a fost un răspuns la dezvăluirile sale privind neregulile din DNA Ploiești care au dus la suspendarea din magistratură a fostului şef DNA Ploieşti, procurorul Lucian Onea, şi a fostului procuror DNA, Mircea Negulescu (Portocală).

Cu privire la cazul Andreei Cosma, deputatul Steluța Cataniciu a afirmat în cadrul emisiunii TV că aceasta a fost condamnată din răzbunare, dar și pentru a o discredita.

Categorii

Ştiri

Etichete