Sari la conținut

21 martie: Teodorovici, spion? – PSD și PNL, aproape în intenția de vot – Referendumul are și riscuri – Rareș Bogdan, înlocuit – Toader, în conceciu

> Senatorul PNL Florin Cîțu l-a acuzat pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României și ale aliaților săi, prin crearea unei rețele care permite Rusiei să se substituie sancțiunilor impuse de Uniunea Europeană și Statele Unite și să-și continue expansiunea în vederea susținerii unui posibil conflict cu lumea liberă.

> Un sondaj INSCOP Research cu privire la intenția de vot pentru alegerile europarlamentare arată că 26,9% din cei care și-au exprimat opțiunea ar vota cu PSD, 26,3% cu PNL, 15,3% cu USR-PLUS, 9,3% cu ALDE, 9,1% cu Pro România și 5% cu UDMR.

> Inițiatorii unui referendum pe Justiție ar fi compromiși, ca și tema Justiției, consideră judecătorul Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea, în cazul în care nu s-ar strânge 50%+ 1 dintre votanți.

> Rareș Bogdan, primul pe lista PNL pentru europarlamentare, a fost înlocuit de realizatoarea Denise Rifai, care va prelua tronsonul emisiunii de seară a postului.

> Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a intrat în concediu de astăzi, în condițiile în care pe data de 22 martie fuseseră programate interviurile candidaților români pentru Parchetul European.