Sari la conținut

Nicușor Dan: PSD-iștilor, nu vă e rușine?

Nicușor Dan reacționează dur la „ieșirea” premierului Viorica Dăncilă, care a propus înăsprirea sancțiunilor pentru crimă, viol și pedofilie, precizând că analizează organizarea unui Referendum pentru a cere părerea românilor.

Nicușor Dan acuză PSD că este responsabil pentru încurajarea pensionării profesioniștilor din poliție și a procurorilor pentru a slăbi interesele statului. Acesta amintește și de legea recursului compensatoriu, care a eliberat pe străzi mii de recidiviști, dar și de modificările la Codul Penal, care micșorează termenele de prescripție pentru infracțiuni.

Nu aș fi vrut să scriu nimic despre cazul fetei din Caracal. Însă ieșirea de azi a premierului Dăncilă mă scoate din minți. Nu vă e rușine? Nu ați încurajat voi pensionarea a zeci de mii de oameni din poliție, oameni ajunși la maturitate profesională? Nu încurajați pensionarea procurorilor, tocmai pentru a slabi instituțiile statului? Nu ați modificat legea executării pedepselor și ați scos mii de recidiviști, inclusiv violatori? Nu ați încercat să modificați Codul Penal pentru a micșora termenul de prescripție pentru infracțiuni, inclusiv viol? Nu vă e rușine? a scirs acesta pe pagina Facebook.