Sari la conținut

ALDE intervine în scandalul PSD-Pro România. De partea lui Victor Ponta

Coaliția de guvernare pare să atârne de un fir de ață, după ce Victor Ponta, liderul Pro România, și-a băgat coada, afirmând că premierul Viorica Dăncilă a avut o abordare duplicitară în negocierile purtate cu Victor Ponta, căruia i-a promis îndepărtarea de la putere a partidului lui Tăriceanu dacă PSD primește susținerea Pro România la guvernare.
Părerea fostului președinte PSD pare să fie împărtășită și de ALDE: deputatul Andrei Gerea a afirmat azi că PSD arată un dublu limbaj în ce privește coaliția de guvernare.

PSD arată pe zi ce trece un dublu limbaj în ceea ce privește coaliția de guvernare. Pe de o parte, în public, doamna premier spune că vrea ca actuala coaliție să funcționeze, spune că nu vrea să plece ALDE de la guvernare. Pe de altă parte, însă, despre aceeași doamnă Dăncilă aflăm cum negociază majorități pe la colțuri cu diverse formațiuni, cu principalul scop de a asigura o nouă formulă parlamentară care să-i ofere continuarea guvernării, a scris acesta pe Facebook.

Gerea nu uită să amintească amenințător, la fel ca Victor Ponta, de un posibil blat dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis și nici de năravul PSD-ului de a încerca să coopteze la guvernare alte partide în locul ALDE, atunci când partidul nu se supunea voinței PSD.

Spre deosebire de PSD, ALDE a acționat în cadrul acestei alianțe întotdeauna corect, fără a avea agende ascunse, fără a avea planuri de rezervă. Am acționat drept busola acestei guvernări, asigurând echilibru și stabilitate politică. Din păcate, cei din PSD au avut alte interese, alte planuri, alte agende, a adăugat acesta.

Sursă foto: facebook.com/pg/AndreiGereaPolitician