Sari la conținut

Ponta lovește în plin: PNL-ul vrea anticipate pentru că bugetul nu este realist

Liberalii nu vor să-și ducă mandatul la termen pentru că bugetul gândit pentru anul 2020 nu este realist, afirmă liderul ProRomânia, Victor Ponta, potrivit căruia, în ciuda dorinței PNL-ului de anticipate, nu va fi ajutat de formațiunea politică pe care o conduce.

Eu cred că PNL-ul îşi doreşte alegeri anticipate pentru că acest buget nu este unul realist, este un buget punte, punte până la alegeri. Bani nu au, ce au pus ei acolo sunt poveşti că încasează 350 de miliarde, a pus şi Teodorovici că încasează 320 de miliarde şi a încasat 290, a afirmat Victor Ponta la finalul ședinței Biroului Executiv.

Liderul ProRomânia susține că liberalii își doresc organizarea de alegeri anticipate și dintr-un calcul politic „evident”, care se bazează pe o separare a partidelor din Alianța USR-PLUS și pe o trecere de partea PNL a membrilor PLUS, în urma unui „ordin pe unitate”.

Nu am cum să susţin eu alegeri anticipate, se pot face într-un singur fel: domnul Orban îşi dă demisia şi vine cu doi fake prim-miniştri şi nu îi votăm. Dacă nu l-am votat pe Orban în noiembrie, credeţi că o să votez pe Raluca Turcan sau pe Rareş Bogdan în februarie? Nici vorbă. Noi nu votăm un nou Guvern, nu ţine de noi chestia asta, trebuie să-şi dea demisia Orban, a declarat Victor Ponta.