Sari la conținut

De la prim-ministru la președinte: Nicolae Ciucă este cel mai probabil candidat al PNL la alegerile prezidențiale

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, l-a descris pe premierul României, Nicolae Ciucă, drept omul pe care liberalii se bazează la alegerile prezidențiale.

Nu trebuie să ne ascundem, în momentul de faţă Nicolae Ciucă este omul pe care ne bazăm, este principala opţiune a PNL şi cea mai la îndemână şi mai naturală, preşedintele partidului, prim-ministrul, este un om pe care îl apreciem. (…) Nicolae Ciucă este un om foarte riguros, pe termen lung activitatea acestui lider va fi foarte apreciată, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.

Potrivit lui Stroe, Nicolae Ciucă este suficient de bine poziționat în peisajul politic din România încât să obțină pentru liberali un procent mai mare de 30%.

Referitor la rotația premierilor în coaliție, programată pentru anul viitor, purtătorul de cuvânt al liberalilor a făcut câteva adăugări:

Poziţia de premier contează enorm de mult într-un guvernare, dar asta nu înseamnă că deciziile se vor lua altfel decât se iau în momentul de faţă, indiferent de ministerele pe care le administrăm, de premier, pentru că protocolul de funcţionare al coaliţiei este foarte clar şi bine definit, a completat Ionuț Stroe.

Imagine – Facebook/NicolaeCiucă.