Sari la conținut

15 Martie: Dragnea, la președinție? – România vrea autostrăzi – Rovana Plumb, prima pe lista PSD – Iohannis, critică asupra bugetului

> Primarii PSD din Dâmbovița i-au cerut astăzi lui Liviu Dragnea să candideze pentru Președinția României. Răspunsul acestuia a fost că ”PSD are ca obiectiv să câștige alegerile europarlamentare. Al doilea obiectiv: Iohannis să nu mai fie președinte”.

> Langă Suceava a fost inaugurat astăzi, simbolic, primul și singurul metru de autostradă din Moldova, construit de Ștefan Mandachi, care a declarat: „Eu n-am trăit niciodată un asemenea moment de solidaritate. Avem o șansă unică să restartăm România”. Mandachi a spus că România vrea autostrăzi, fiind susținut de mii de români care la ora 15.00 au oprit lucrul preț de 15 minute, ca protest.

> Rovana Plumb este alegerea lui Liviu Dragnea pentru a deschide lista PSD la europarlamentare. Mai mult, acesta a afirmat că o va ruga pe Viorica Dăncilă să o propună pe Rovana Plumb și pentru postul de comisar european.

> Președintele Klaus Iohannis a criticat din nou guvernarea PSD, acuzând-o că nu este interesată de soarta țării. Iohannis a fost dezamăgit de faptul că bugetul trimis la Cotroceni este în forma inițială, nemodificată, și a afirmat că ar fi dorit să poată promulga un buget bun pentru România.